Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » So I Married an Axe Murderer

So I Married an Axe Murderer

18/03/2015 | Flixfilm

So I Married an Axe Murderer på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Thomas Schlamme
Skuespillere: Mike Myers, Nancy Travis, Anthony LaPaglia
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Avantgardedigteren Charlie forelsker sig i den søde slagter Harriet, men hun har lidt for mange ligheder med en berygtet morder.

So I Married an Axe Murderer havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til So I Married an Axe Murderer på YouTube.Se So I Married an Axe Murderer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om So I Married an Axe Murderer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at So I Married an Axe Murderer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame So I Married an Axe Murderer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til So I Married an Axe Murderer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar