Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » So I Married an Axe Murderer

So I Married an Axe Murderer

18/03/2015 | Flixfilm

Se So I Married an Axe Murderer på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Thomas Schlamme
Skuespillere: Mike Myers, Nancy Travis, Anthony LaPaglia, Amanda Plummer
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Avantgardedigteren Charlie forelsker sig i den søde slagter Harriet, men hun har lidt for mange ligheder med en berygtet morder.


Se So I Married an Axe Murderer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSo I Married an Axe Murderer havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om So I Married an Axe Murderer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til So I Married an Axe Murderer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til So I Married an Axe Murderer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at So I Married an Axe Murderer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar