Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » So Little Time

So Little Time

13/02/2022 | Flixfilm

So Little Time på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Drama, Romance, War
Instruktion: Compton Bennett
Skuespillere: Maria Schell, Marius Goring, Lucie Mannheim
Spilletid: 88 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Under 2. verdenskrig finder en ung adelig musiker og en tysk oberst, der har besat hendes belgiske hjemby, kærligheden gennem deres fælles passion for musikken.

So Little Time havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til So Little Time på YouTube.Se So Little Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om So Little Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at So Little Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame So Little Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til So Little Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar