Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » So Much About Digital

So Much About Digital

20/11/2022 | Flixfilm

So Much About Digital på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dyk ned i digitaliseringsdebatten: I takt med at verden bliver stadig mere afhængig af teknologi, er fremtiden så fuld af håb – eller er vi på katastrofekurs?

So Much About Digital havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til So Much About Digital på YouTube.Se So Much About Digital på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om So Much About Digital ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at So Much About Digital stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame So Much About Digital, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til So Much About Digital er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar