Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » So Much Love to Give

So Much Love to Give

09/09/2020 | Flixfilm

Se So Much Love to Give på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Marcos Carnevale
Skuespillere: Soledad Villamil, Adrián Suar, Gabriela Toscano, Darío Barassi
Spilletid: 108 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Fernando er et familiemenneske, som er begge sine familier hengiven. Men et lille uheld får dem til at støde frontalt sammen.


Se So Much Love to Give på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


So Much Love to Give (Alt for meget kærlighed) havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om So Much Love to Give (Alt for meget kærlighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til So Much Love to Give:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til So Much Love to Give (Alt for meget kærlighed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at So Much Love to Give stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar