Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » So My Grandma’s a Lesbian!

So My Grandma’s a Lesbian!

22/01/2021 | Flixfilm

Se So My Grandma’s a Lesbian! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To kvinder i 70'erne beslutter at springe ud for deres familier som lesbiske og blive gift. Det skaber kaos – og truer med at spolere et barnebarns forlovelse.

So My Grandma’s a Lesbian! (Bedstemor springer ud) havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til So My Grandma’s a Lesbian! på YouTube.Se So My Grandma’s a Lesbian! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om So My Grandma’s a Lesbian! (Bedstemor springer ud) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at So My Grandma’s a Lesbian! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame So My Grandma’s a Lesbian!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til So My Grandma’s a Lesbian! (Bedstemor springer ud) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar