Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » So You Think You’d Survive?

So You Think You’d Survive?

10/01/2018 | Flixfilm

Se So You Think You’d Survive? på Netflix

Indspilningsår: 2005–
Genre: Game-Show, Music, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nigel Lythgoe, Cat Deeley, Mark Thompson, Mary Murphy
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Eksperter giver praktiske råd om, hvordan almindelige mennesker kan forberede sig på at overleve, hvis de bliver fanget i en række livstruende situationer.

So You Think You’d Survive? (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se So You Think You’d Survive? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om So You Think You’d Survive? (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at So You Think You’d Survive? (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame So You Think You’d Survive?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til So You Think You’d Survive? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar