Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » So You Think You’d Survive?

So You Think You’d Survive?

10/01/2018 | Ingen kommentarer

Se So You Think You’d Survive? på Netflix

Indspilningsår: 2005–
Genre: Game-Show, Music, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nigel Lythgoe, Cat Deeley, Mark Thompson, Mary Murphy
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Eksperter giver praktiske råd om, hvordan almindelige mennesker kan forberede sig på at overleve, hvis de bliver fanget i en række livstruende situationer.


Se So You Think You’d Survive? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


So You Think You’d Survive? (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om So You Think You’d Survive? (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til So You Think You’d Survive? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til So You Think You’d Survive? er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at So You Think You’d Survive? (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar