Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

So Young

13/01/2017 | Flixfilm

Se So Young på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Wei Zhao
Skuespillere: Mark Chao, Geng Han, Zishan Yang, Shuying Jiang
Spilletid: 131 min
Land: China
Sprog: Mandarin, English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Instruktøren Zhao Wei skildrer 1990'ernes Kina ud fra sine minder fra universitetstiden i dette muntre drama.


Se So Young på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSo Young havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om So Young ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til So Young herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til So Young er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at So Young stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar