Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Soccer Dog: European Cup

Soccer Dog: European Cup

30/03/2014 | Flixfilm

Se Soccer Dog: European Cup på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Family, Sport
Instruktør: Sandy Tung
Skuespillere: Nick Moran, Jake Thomas, Lori Heuring
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.9

Handling: Da en dreng og hans far møder en hund med et forbavsende talent for fodbold, får de hunden til at hjælpe dem med at give et modløst fodboldhold håbet tilbage.

Soccer Dog: European Cup havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Soccer Dog: European Cup på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Soccer Dog: European Cup ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Soccer Dog: European Cup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Soccer Dog: European Cup, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Soccer Dog: European Cup er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar