Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Social Animals

Social Animals

30/06/2019 | Flixfilm

Social Animals på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Theresa Bennett
Skuespillere: Noël Wells, Ryan Darbonne, Jon Silberg
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En singlekvinde forsøger at redde sin skrantende forretning, sit kærlighedsliv og at få styr på voksenlivet, men forelsker sig hovedkulds i en gift mand.

Social Animals havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Social Animals på YouTube.Se Social Animals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Social Animals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Social Animals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Social Animals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Social Animals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar