Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Social Animals

Social Animals

30/06/2019 | Flixfilm

Se Social Animals på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Theresa Bennett
Skuespillere: Josh Radnor, Carly Chaikin, Adam Shapiro, Samira Wiley
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En singlekvinde forsøger at redde sin skrantende forretning, sit kærlighedsliv og at få styr på voksenlivet, men forelsker sig hovedkulds i en gift mand.


Se Social Animals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Social Animals havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Social Animals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Social Animals:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Social Animals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Social Animals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar