Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Social Currency

Social Currency

22/06/2023 | Flixfilm

Social Currency på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Vagmita Singh, Ruhi Singh, Bhavin Bhanushali
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Otte stjerner fra de sociale medier giver afkald på deres berømmelse og følgere i kampen om titlen som den ultimative influencer i denne uforudsigelige realityserie.Se Social Currency på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Social Currency (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Social Currency på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Social Currency (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Social Currency (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Social Currency, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Social Currency er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar