Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Social Distance

Social Distance

15/10/2020 | Flixfilm

Se Social Distance på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brian Jordan Alvarez, Becky Ann Baker, Asante Blackk, Danielle Brooks
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Denne antologiserie, der er optaget under karantænen, har både mørke og muntre beskrivelser af, hvordan folk forsøger at holde forbindelsen på afstand.Se Social Distance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Social Distance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Social Distance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Social Distance:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Social Distance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Social Distance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar