Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Social Distance

Social Distance

15/10/2020 | Flixfilm

Social Distance på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Oscar Nuñez, Danielle Brooks, Mike Colter
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Denne antologiserie, der er optaget under karantænen, har både mørke og muntre beskrivelser af, hvordan folk forsøger at holde forbindelsen på afstand.

Social Distance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Social Distance på YouTube.Se Social Distance på NetflixAnmeldelse: Social Distance

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Social Distance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Social Distance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Social Distance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Social Distance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar