Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Social Distance

Social Distance

15/10/2020 | Flixfilm

Social Distance på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Oscar Nuñez, Mike Colter, Peter Scanavino
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Denne antologiserie, der er optaget under karantænen, har både mørke og muntre beskrivelser af, hvordan folk forsøger at holde forbindelsen på afstand.

Social Distance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Social Distance på YouTube.Se Social Distance på Netflix
Anmeldelse: Social Distance

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Social Distance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Social Distance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Social Distance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Social Distance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar