Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Søkadet Easy

Søkadet Easy

16/09/2021 | Flixfilm

Søkadet Easy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I slutningen af det 18. århundrede får en ung søofficer kam til sit hår, da han redder en kvinde ud af kløerne på en gruppe spanske pirater.

Søkadet Easy havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Søkadet Easy på YouTube.Se Søkadet Easy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Søkadet Easy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Søkadet Easy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Søkadet Easy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Søkadet Easy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar