Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sofia the First

Sofia the First

17/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Sofia the First på Netflix

Indspilningsår: 2013–2018
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ariel Winter, Darcy Rose Byrnes, Travis Willingham, Sara Ramirez
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Da hendes mor gifter sig med kongen, finder den almindelige pige Sofia ud af, at det ikke er så fantastisk at være prinsesse, som alle går og tror.


Se Sofia the First på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sofia the First (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sofia the First (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sofia the First herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sofia the First (Sæson 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sofia the First stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar