Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sol Levante

Sol Levante

02/04/2020 | Flixfilm

Se Sol Levante på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Short, Action, Fantasy
Instruktør: Akira Saitou
Skuespillere: N/A
Spilletid: 4 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En ung kriger og hendes velkendte søgen efter et helligt sted, der er kendt for at opfylde ønsker. Det er bedst ikke at gøre de gamle vogtere og ånder vrede.

Sol Levante havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sol Levante på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sol Levante ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sol Levante stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sol Levante, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sol Levante er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar