Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Solace

01/05/2018 | Flixfilm

Se Solace på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Afonso Poyart
Skuespillere: Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish, Colin Farrell
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: To FBI-agenter får hjælp fra en clairvoyant læge til at finde en seriemorder, der går efter uhelbredeligt syge patienter.


Se Solace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSolace havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Solace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Solace herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Solace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Solace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar