Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Solaris

15/12/2018 | Flixfilm

Se Solaris på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Mystery, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: George Clooney, Natascha McElhone, Viola Davis, Jeremy Davies
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Psykiateren Chris Kelvin rejser til en rumstation over en fjern planet. Blandt de overlevende finder han sin døde kone, der tilsyneladende er i live igen.


Se Solaris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSolaris havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Solaris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Solaris herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Solaris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Solaris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar