Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Solaris

15/12/2018 | Flixfilm

Solaris på Netflix

Produktionsår: 1972
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Andrei Tarkovsky
Skuespillere: Natalya Bondarchuk, Donatas Banionis, Jüri Järvet
Spilletid: 167 min
Land: Soviet Union
Sprog: Russian, German
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Psykiateren Chris Kelvin rejser til en rumstation over en fjern planet. Blandt de overlevende finder han sin døde kone, der tilsyneladende er i live igen.

Solaris havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Solaris på YouTube.Se Solaris på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Solaris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Solaris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Solaris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Solaris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar