Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Soldier

05/11/2018 | Flixfilm

Se Soldier på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Kurt Russell, Jason Scott Lee, Jason Isaacs, Connie Nielsen
Spilletid: 99 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Instruktøren Paul W.S. Andersons syrede sci-fi-film om en gruppe mænd, født og trænet til at være stormtropper, som bliver afløst af en ny race genmanipulerede soldater.


Se Soldier på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSoldier havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Soldier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Soldier herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Soldier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Soldier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar