Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Solo Cose Belle

Solo Cose Belle

30/05/2022 | Flixfilm

Solo Cose Belle på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Kristian Gianfreda
Skuespillere: Barbara Abbondanza, Patrizia Bollini, Giorgio Borghetti
Spilletid: 81 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en sammenbragt familie flytter til byen, går indbyggere sammen om at fordrive de nyankomne, alt imens en 16-årig pige kæmper for at hjælpe dem at blive.Se Solo Cose Belle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Solo Cose Belle havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Solo Cose Belle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Solo Cose Belle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Solo Cose Belle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Solo Cose Belle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Solo Cose Belle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar