Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Solomon Kane

Solomon Kane

20/12/2013 | Flixfilm

Se Solomon Kane på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: M.J. Bassett
Skuespillere: James Purefoy, Mark O'Neal, Robert Orr, Richard Ryan
Spilletid: 104 min
Land: Czech Republic, UK, France
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: I denne storslåede fortælling søger en tidligere morderisk kaptajn tilflugt i et kloster, hvor han skjuler sig fra Djævlen, som han frygter vil komme efter hans sjæl.


Se Solomon Kane på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSolomon Kane havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Solomon Kane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Solomon Kane herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Solomon Kane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Solomon Kane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar