Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Solomon Kane

Solomon Kane

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Solomon Kane på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Crime, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: M.J. Bassett
Skuespillere: James Purefoy, Mark O'Neal, Robert Orr, Richard Ryan
Spilletid: 104 min
Land: Czech Republic, UK, France
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: I denne storslåede fortælling søger en tidligere morderisk kaptajn tilflugt i et kloster, hvor han skjuler sig fra Djævlen, som han frygter vil komme efter hans sjæl.


Se Solomon Kane på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Solomon Kane havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Solomon Kane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Solomon Kane herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Solomon Kane er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Solomon Kane stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar