Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Solstorm

18/03/2018 | Flixfilm

Se Solstorm på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Leif Lindblom
Skuespillere: Izabella Scorupco, Mikael Persbrandt, Jakob Eklund, Krister Henriksson
Spilletid: 103 min
Land: Sweden, Finland
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En succesrig advokat vender tilbage til sin hjemby for at finde ud af sandheden om en barndomsven, der er mistænkt for mordet på sin bror.

Solstorm havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Solstorm på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Solstorm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Solstorm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Solstorm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Solstorm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar