Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Som i et spejl

Som i et spejl

16/07/2023 | Flixfilm

Som i et spejl på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Karin, der for nylig er udskrevet fra et psykiatrisk ophold, tager på ferie med sin familie. Men deres manglende evne til at støtte hende fører til et mentalt sammenbrud.



Se Som i et spejl på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Som i et spejl havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Som i et spejl på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Som i et spejl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Som i et spejl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Som i et spejl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Som i et spejl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar