Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Some Assembly Required

Some Assembly Required

17/10/2015 | Flixfilm

Se Some Assembly Required på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kolton Stewart, Harrison Houde, Sydney Scotia, Charlie Storwick
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Beskrivelse: En 14-årig dreng overtager en legetøjsforretning og hyrer en flok kammerater til at hjælpe med at udvikle det fedeste nye legetøj.


Se Some Assembly Required på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSome Assembly Required havde premiere på Netflix Danmark den 17. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Some Assembly Required ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Some Assembly Required herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Some Assembly Required er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Some Assembly Required stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar