Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Some Kind of Beautiful

Some Kind of Beautiful

11/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Some Kind of Beautiful på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Tom Vaughan
Skuespillere: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Jessica Alba, Malcolm McDowell
Spilletid: 99 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: En dameglad professor tager sit kærlighedsliv op til overvejelse, da han gør en elev gravid, og bliver forelsket i hendes søster.


Se Some Kind of Beautiful på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Some Kind of Beautiful (Den engelske romantiker) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Some Kind of Beautiful (Den engelske romantiker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Some Kind of Beautiful herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Some Kind of Beautiful (Den engelske romantiker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Some Kind of Beautiful stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar