Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Some Kind of Beautiful

Some Kind of Beautiful

11/11/2019 | Flixfilm

Some Kind of Beautiful på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Tom Vaughan
Skuespillere: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Jessica Alba
Spilletid: 99 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En dameglad professor tager sit kærlighedsliv op til overvejelse, da han gør en elev gravid, og bliver forelsket i hendes søster.

Some Kind of Beautiful (Den engelske romantiker) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Some Kind of Beautiful på YouTube.Se Some Kind of Beautiful på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Some Kind of Beautiful (Den engelske romantiker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Some Kind of Beautiful stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Some Kind of Beautiful, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Some Kind of Beautiful (Den engelske romantiker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar