Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Some People

Some People

13/02/2022 | Flixfilm

Some People på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Drama, Musical
Instruktion: Clive Donner
Skuespillere: Kenneth More, Ray Brooks, Anneke Wills
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter at være kommet på tværs af loven kaster tre utilpassede teenagedrenge sig over frelsen, da en korleder opmuntrer dem til at forfølge deres musikalske drømme.

Some People havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Some People på YouTube.Se Some People på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Some People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Some People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Some People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Some People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar