Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Somebody Feed Phil’ er snart tilbage

‘Somebody Feed Phil’ er snart tilbage

23/09/2022 | Flixfilm

Netflix’ mest populære madprogram ‘Somebody Feed Phil’ med den Phil Rosenthal er snart tilbage på Netflix med 6 nye afsnit, som tager madglade vært rundt på alverdens nye destinationer for at smage på eksotiske og lokale lækkerier.

Det sker den 18. oktober hvor sjette sæson af ‘Somebody Feed Phil’ lander på streamingtjenesten.

I den nye sæson kommer Phil forbi Kroatien, Philadelphia, Nashville, Austin og Santiago, og han besøger nødvendigvis ikke de mest populære eller bedste restauranter, men vil hellere opleve de lokale specialiteter og hænge ud med interessante mennesker.

Foruden de seks destinationer, så indeholder den nye sæson også et special-afsnit, som omhandler og er en hyldest til Helen og Max, Phil Rosenthals forældre, som har medvirket i serien gennem de første sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Orion og Mørket'

Max Rosenthal døde sidste år, mens Helen Rosenthal forlod verden i 2019.

Hvad præcis special-afsnittet kommer til at omhandle kan vi på nuværende tidspunkt kun gisne om, men mon ikke Phil disker op med nogle af sine forældres livretter.

Phil Rosenthal, der også er skaberen bag komedieserien ‘Alle elsker Raymond’, har også tidligere været i København, hvor han blandt andet fik sat tænderne i en klassisk ristet hotdog, samt spiste smørrebrød med kok og tv-vært Adam Aamann, som blandt andet kunne ses i DR-programmet ‘Madmagasinet’.

Se ‘Somebody Feed Phil‘ på Netflix Danmark. Sæson 6 får premiere 18. oktober 2022.
Skriv kommentar