Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Somebody Feed Phil’ – Verdens mest positive madprogram er tilbage

‘Somebody Feed Phil’ – Verdens mest positive madprogram er tilbage

12/04/2022 | Flixfilm

Koebenhavn Somebody Feed Phi

Den madglade Phil Rosenthal er atter klar til at tage rundt i verden for at smage på alskens eksotiske og lokale lækkerier i en ny sæson af madprogrammet ‘Somebody Feed Phil’.

Det sker den 25. maj hvor Netflix har premiere på 5 nye episoder.

Denne gang kommer Phil forbi Oaxaca, Maine, Helsinki, Portland og Madrid, og han besøger nødvendigvis ikke de bedste restauranter, men vil hellere opleve de lokale specialiteter og hænge ud med spændende mennesker.

Phil Rosenthal, der også er skaberen bag komedieserien ‘Alle elsker Raymond’, har også tidligere været i København, hvor han blandt andet fik sat tænderne i en klassisk ristet hotdog, samt spiste smørrebrød med kok og tv-vært Adam Aamann, som blandt andet kunne ses i DR-programmet ‘Madmagasinet’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøget i København sker i sæson 2, afsnit 4, hvis man har lyst til at streame episoder.

Alt vil dog ikke være som det plejer når ‘Somebody Feed Phil’ vender tilbage på skærmen, for begge værtens forældre, som har været en stor del af programmerne, er gået bort i mellemtiden.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Afgrunden'

Da første sæson havde premiere i 2018 anmeldte vi her hos Flixfilm programmet, som vi kvitterede med 4 stjerner og skrev blandt andet;

“… For som vært er Rosenthal heldigvis sin helt egen. Han speedsnakker ikke som Jamie Oliver og han bander ikke som Gordon Ramsey. Han bruger en meget personlig tilgang til at vise sine oplevelser og bruger gerne lun humor, der kommer naturligt fra en amerikansk outsider på gennemrejse.

Se ‘Somebody Feed Phil‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 får premiere 25. maj 2022.
Skriv kommentar