Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Somebody Feed Phil

Somebody Feed Phil

30/10/2020 | Flixfilm

Somebody Feed Phil på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Phil Rosenthal, Monica Horan, Judy Gold
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Skaberen bag Alle elsker Raymond, Phil Rosenthal, rejser verden rundt for at lære om de lokale køkkener og kulturer i Bangkok, Lissabon, Mexico City, København og meget mere.

Somebody Feed Phil (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Somebody Feed Phil på YouTube.Se Somebody Feed Phil på Netflix
Læs anmeldelse af Somebody Feed Phil

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Somebody Feed Phil (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Somebody Feed Phil (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Somebody Feed Phil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Somebody Feed Phil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar