Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Somebody Feed Phil

Somebody Feed Phil

06/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Somebody Feed Phil på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Philip Rosenthal, Monica Horan
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Skaberen bag Alle elsker Raymond, Phil Rosenthal, rejser verden rundt for at lære om de lokale køkkener og kulturer i Bangkok, Lissabon, Mexico City og meget mere.


Se Somebody Feed Phil på Netflix


Læs anmeldelse af Somebody Feed Phil

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Somebody Feed Phil (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Somebody Feed Phil (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Somebody Feed Phil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Somebody Feed Phil er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Somebody Feed Phil (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar