Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Somebody Feed Phil

Somebody Feed Phil

18/10/2022 | Flixfilm

Somebody Feed Phil på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Phil Rosenthal, Monica Horan, Lily Rosenthal
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Skaberen bag Alle elsker Raymond, Phil Rosenthal, rejser verden rundt for at lære om de lokale køkkener og kulturer i Bangkok, Lissabon, Mexico City, København og meget mere.Se Somebody Feed Phil på Netflix

Læs anmeldelse af Somebody Feed Phil

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Somebody Feed Phil (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Somebody Feed Phil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Somebody Feed Phil (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Somebody Feed Phil (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Somebody Feed Phil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Somebody Feed Phil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Somebody Feed Phil

  1. Pernille Andreassen - kl. 18:53, 30-05-2022:

    Frem til programmet om Helsinki synes jeg det var et rigtig fedt program. Men mister fuldstændigt respekten og lysten til at se videre, når man promovere en nazist, forherliger ham og maler ham i et positivt lys som en Finsk helt, uden at påpege at der var delte meninger om Mannerheim og hans bedrifter. Blandt andet at han hensynsløst dræbte civile og var en del af Hitlers inderkreds.

Skriv kommentar