Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Somebody Feed Phil

Somebody Feed Phil

29/05/2020 | Flixfilm

Se Somebody Feed Phil på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Phil Rosenthal, Monica Horan
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Skaberen bag Alle elsker Raymond, Phil Rosenthal, rejser verden rundt for at lære om de lokale køkkener og kulturer i Bangkok, Lissabon, Mexico City og meget mere.


Se Somebody Feed Phil på Netflix


Læs anmeldelse af Somebody Feed Phil

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Somebody Feed Phil (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Somebody Feed Phil (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Somebody Feed Phil:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Somebody Feed Phil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Somebody Feed Phil (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar