Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Somebody

18/11/2022 | Flixfilm

Somebody på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yuuki Luna, Hao Feng, Kim Young-kwang
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En softwareudvikler og hendes venner vikles ind i et spind af mord og forbrydelse forbundet med den datingapp, hun har skabt, og en mystisk mands truende tilstedeværelse.

Somebody (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Somebody på YouTube.Se Somebody på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Somebody (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Somebody (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Somebody, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Somebody er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar