Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Someone Borrowed

Someone Borrowed

11/10/2022 | Flixfilm

Someone Borrowed på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Cris D'Amato
Skuespillere: Caio Castro, Thati Lopes, Mariana Xavier
Spilletid: 107 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: For at opfylde sin mors sidste ønske og undgå at blive fjernet fra hendes testamente, hyrer en kantet ungkarl en skuespillerinde til at spille hans forlovede.

Someone Borrowed havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Someone Borrowed på YouTube.Se Someone Borrowed på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Someone Borrowed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Someone Borrowed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Someone Borrowed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Someone Borrowed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar