Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Someone Great

Someone Great

19/04/2019 | Flixfilm

Se Someone Great på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Jennifer Kaytin Robinson
Skuespillere: Gina Rodriguez, LaKeith Stanfield, Brittany Snow, DeWanda Wise
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I kølvandet på et uventet brud med kæresten forbereder musikjournalisten Jenny sig på en ny start – og på et sidste eventyr med sine nærmeste venner.

Someone Great havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Someone Great på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Someone Great ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Someone Great stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Someone Great, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Someone Great er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar