Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Someone Has to Die

Someone Has to Die

16/10/2020 | Flixfilm

Someone Has to Die på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Cecilia Suárez, Ernesto Alterio, Alejandro Speitzer
Spilletid: 149 min
Land: Mexico, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I 1950'ernes konservative Spanien rejser der sig et ramaskrig med fæle konsekvenser over det formodede forhold mellem en ung mand og en mandlig mexicansk balletdanser.

Someone Has to Die (Alguien tiene que morir) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Someone Has to Die på YouTube.Se Someone Has to Die på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Someone Has to Die (Alguien tiene que morir) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Someone Has to Die (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Someone Has to Die, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Someone Has to Die (Alguien tiene que morir) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar