Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Someone You Love

Someone You Love

01/10/2017 | Flixfilm

Se Someone You Love på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Pernille Fischer Christensen
Skuespillere: Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Birgitte Hjort Sørensen, Sofus Rønnov
Spilletid: 95 min
Land: Denmark, Sweden
Sprog: Swedish, English, Danish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Under et besøg i Danmark genoptager en egocentreret musiker kontakten med sin voksne datter og introduceres til barnebarnet, han aldrig har mødt.


Se Someone You Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSomeone You Love (En du elsker) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Someone You Love (En du elsker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Someone You Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Someone You Love (En du elsker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Someone You Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar