Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Something Between

Something Between

27/06/2022 | Flixfilm

Something Between på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Sport
Instruktion: Antonin Michaud Soret
Skuespillere: Tim Alongi, Joel Denzler, Alexandra Grillmayer
Spilletid: 50 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Oplev paragliding med talentfulde unge piloter, der rejser rundt i Europa i fire måneder for at dyrke deres sport.

Something Between havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Something Between på YouTube.Se Something Between på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Something Between ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Something Between stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Something Between, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Something Between er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar