Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Something Borrowed

Something Borrowed

15/07/2016 | Flixfilm

Se Something Borrowed på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Luke Greenfield
Skuespillere: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: I denne hyggelige, romantiske komedie bliver et livslangt venskab sat på prøve, da en succesrig, single advokat ender i seng med sin bedste vens forlovede.


Se Something Borrowed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSomething Borrowed havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Something Borrowed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Something Borrowed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Something Borrowed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Something Borrowed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar