Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Something Borrowed

Something Borrowed

02/01/2022 | Flixfilm

Something Borrowed på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Luke Greenfield
Skuespillere: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I denne hyggelige, romantiske komedie bliver et livslangt venskab sat på prøve, da en succesrig, single advokat ender i seng med sin bedste vens forlovede.

Something Borrowed havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Something Borrowed på YouTube.Se Something Borrowed på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Something Borrowed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Something Borrowed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Something Borrowed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Something Borrowed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar