Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Something in the Rain

Something in the Rain

02/06/2018 | Flixfilm

Se Something in the Rain på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ye-jin Son, Hae-In Jung, Min-Kyung Joo
Spilletid: 75 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Da en nyligt vraget karrierekvinde genser sin bedste venindes lillebror, der er vendt tilbage fra et udlandsophold, ændres hendes opfattelse af ham.


Se Something in the Rain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSomething in the Rain (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Something in the Rain (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Something in the Rain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Something in the Rain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Something in the Rain (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar