Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Something’s Gotta Give

Something’s Gotta Give

01/04/2017 | Ingen kommentarer

Se Something’s Gotta Give på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Harry Sanborn, der stadig er sexet i en alder af 60, charmerer meget yngre kvinder. En tur med kæresten går galt, da hendes mor kommer uanmeldt forbi.


Se Something’s Gotta Give på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Something’s Gotta Give havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Something’s Gotta Give ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Something’s Gotta Give herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Something’s Gotta Give er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Something’s Gotta Give stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar