Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Something’s Gotta Give

Something’s Gotta Give

01/04/2020 | Flixfilm

Se Something’s Gotta Give på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Harry Sanborn, der stadig er sexet i en alder af 60, charmerer meget yngre kvinder. En tur med kæresten går galt, da hendes mor kommer uanmeldt forbi.

Something’s Gotta Give havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Something’s Gotta Give på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Something’s Gotta Give ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Something’s Gotta Give stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Something’s Gotta Give, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Something’s Gotta Give er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar