Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sometimes

Sometimes

01/05/2018 | Flixfilm

Se Sometimes på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Priyadarshan
Skuespillere: Prakash Raj, Ashok Selvan, Nassar, Shreya Reddy
Spilletid: 110 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Syv fremmede, der venter ængsteligt på resultaterne af deres hiv-test, bestikker klinikkens receptionist for at få dem hurtigt og finder ud af, at én er positiv.

Sometimes havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sometimes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sometimes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sometimes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sometimes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sometimes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar