Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Somewhere Between

Somewhere Between

28/09/2018 | Flixfilm

Se Somewhere Between på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paula Patton, Devon Sawa, Aria Birch, Catherine Barroll
Spilletid: 41 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En lokal nyhedsproducer får chancen for at genleve en dødbringende uge og stoppe en seriemorder. Hvis det ikke lykkes hende, vil hun miste sin datter for altid.


Se Somewhere Between på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSomewhere Between (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Somewhere Between (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Somewhere Between herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Somewhere Between er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Somewhere Between (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar