Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Somm: Into the Bottle

Somm: Into the Bottle

01/05/2016 | Ingen kommentarer

Se Somm: Into the Bottle på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Jason Wise
Skuespillere: Silvia Altare, Brian Carmody, Ian Cauble, Jean-Louis Chave
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Vinproducenter og sommelierer dykker ned i de mysterier, der omgiver vin, fra dens delikate og farverige historie til, hvordan den fremstilles og markedsføres.


Se Somm: Into the Bottle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Somm: Into the Bottle havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Somm: Into the Bottle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Somm: Into the Bottle herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Somm: Into the Bottle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Somm: Into the Bottle stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar