Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Somm

01/12/2017 | Flixfilm

Se Somm på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Jason Wise
Skuespillere: Bo Barrett, Shayn Bjornholm, Dave Cauble, Ian Cauble
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, German, French
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Fire vintjenere tager på et ekstremt vanskeligt kursus for den prestigefyldte (og næsten uopnåelige) eksamen som Master Sommelier.


Se Somm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSomm havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Somm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Somm herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Somm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Somm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar