Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sommaren med Göran

Sommaren med Göran

15/11/2020 | Flixfilm

Se Sommaren med Göran på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung mand på jagt efter kvinden i sit liv støder på mange forviklinger og intriger i denne svenske romantiske sommerkomedie.Se Sommaren med Göran på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sommaren med Göran havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sommaren med Göran ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sommaren med Göran:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sommaren med Göran er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sommaren med Göran stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar