Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sommaren med Göran

Sommaren med Göran

15/11/2020 | Flixfilm

Sommaren med Göran på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung mand på jagt efter kvinden i sit liv støder på mange forviklinger og intriger i denne svenske romantiske sommerkomedie.

Sommaren med Göran havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sommaren med Göran på YouTube.Se Sommaren med Göran på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sommaren med Göran ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sommaren med Göran stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sommaren med Göran, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sommaren med Göran er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar