Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Sommernattens smil

Sommernattens smil

16/07/2023 | Flixfilm

Sommernattens smil på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Instruktøren Ingmar Bergman væver et komplekst romantisk drama med et svensk gods på landet som den perfekte kulisse for romantiske forviklinger omkring århundredskiftet.Se Sommernattens smil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sommernattens smil havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sommernattens smil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sommernattens smil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sommernattens smil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sommernattens smil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sommernattens smil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar