Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sommerromantik på Netflix

Sommerromantik på Netflix

05/07/2018 | Flixfilm

I en verden med swiping, celebrity breakups og familiefejder er det let at føle, at kærligheden er tabt. Men der er et sted hvor nørden får pigen, kollegaer vælger kærlighed over arbejde, og intet slår det familiære bånd.

Denne sommer har stramingtjenesten Netflix noget til alle følelser og herunder kan du finde 6 nye originale film, der fejrer kærlighed i sine mange former.

Selvom kærligheden er langt væk, så er du bestemt ikke den eneste der søger den. Næsten 80 millioner Netflix-medlemmer har set en kærlighedshistorie (romantisk film) på Netflix i løbet af 2017 – det er næsten 2/3 af alle Netflix-abonnenter over hele verden.

Find de 6 romantiske film herunder;

Alex Strangelove

High school-eleven Alex Truelove planlægger at miste sin mødom til sin kæreste Claire, men planerne går galt, da han møder Elliot.

Se Alex Strangelove på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ali’s Wedding

Sønnen af en irakisk født præst i Melbourne føler sig splittet mellem familieforpligtelser og sine egne følelser efter at have fortalt en hvid løgn, der løber løbsk.

Se Ali’s Wedding på Netflix.

Ibiza

Da Harper sendes til Spanien til et vigtigt forretningsmøde, tager hendes festlige venner med og opfordrer hende til at flirte med en berømt DJ.

LÆS OGSÅ:   'Encounters': Fire sande historier om møder med rumvæsner og UFO'er

Se Ibiza på Netflix.

Set It Up

To betrængte sekretærer har hårdt brug for en pause fra kontoret og slår sig sammen for at narre deres chefer, der er arbejdsnarkomaner, til at forelske sig i hinanden.

Se Set It Up på Netflix Danmark.

The Kissing Booth

Da teenageren Elles første kys fører til forbudt romantik med skolens lækreste dreng, risikerer hun at miste sin bedste ven.

Se The Kissing Booth på Netflix.

Catching Feelings

Mens spændingerne vokser i deres ægteskab, får en professor fra Johannesburg og hans journalistkone deres liv vendt op og ned af en berømt og uhæmmet forfatter.

Se Catching Feelings på Netflix Danmark.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar