Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sommersby

Sommersby

01/04/2018 | Flixfilm

Sommersby på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Jon Amiel
Skuespillere: Richard Gere, Jodie Foster, Lanny Flaherty
Spilletid: 114 min
Land: France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I dette drama vender soldaten Jack Sommersby hjem til sin kone efter krigen. Hun er forlovet med en anden mand, men plaget af skyldfølelse tager hun Jack tilbage.

Sommersby havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sommersby på YouTube.Se Sommersby på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sommersby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sommersby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sommersby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sommersby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar