Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sommersby

Sommersby

01/04/2018 | Flixfilm

Se Sommersby på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Jon Amiel
Skuespillere: Richard Gere, Jodie Foster, Lanny Flaherty, Wendell Wellman
Spilletid: 114 min
Land: France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: I dette drama vender soldaten Jack Sommersby hjem til sin kone efter krigen. Hun er forlovet med en anden mand, men plaget af skyldfølelse tager hun Jack tilbage.


Se Sommersby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sommersby havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sommersby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sommersby:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sommersby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sommersby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar