Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sommertid

Sommertid

01/12/2014 | Flixfilm

Se Sommertid på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ole Jonny Eikefjord, Knut Olav Aarsnes
Spilletid: N/A
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En døende kvinde samler sine tre voksne børn i sit hjem på landet, og giver dem opgaven at bestemme, hvad der skal ske med hendes ekstraordinære kunstsamling.


Se Sommertid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSommertid havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sommertid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sommertid herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sommertid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sommertid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar