Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sommertid

Sommertid

01/12/2014 | Flixfilm

Sommertid på Netflix

Produktionsår: 2009–
Genre: Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ole Jonny Eikefjord, Knut Olav Aarsnes, Lene Nystrøm
Spilletid: N/A
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En døende kvinde samler sine tre voksne børn i sit hjem på landet, og giver dem opgaven at bestemme, hvad der skal ske med hendes ekstraordinære kunstsamling.

Sommertid havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sommertid på YouTube.Se Sommertid på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sommertid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sommertid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sommertid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sommertid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar