Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Son Of Adam

Son Of Adam

10/09/2020 | Flixfilm

Se Son Of Adam på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Salim Ahmed
Skuespillere: Salim Kumar, M.R. Gopakumar, Jaffer Idukki, Sasi Kalinga
Spilletid: 101 min
Land: India
Sprog: Malayalam
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: For at undgå at blive dømt indvilger en forretningsmand i at deltage i en farlig politiopgave, men hans motiver bliver snart mistænkelige.


Se Son Of Adam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Son Of Adam havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Son Of Adam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Son Of Adam:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Son Of Adam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Son Of Adam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar