Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Son of Batman

Son of Batman

11/11/2014 | Flixfilm

Son of Batman på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Action, Adventure, Crime, Drama, Fantasy, Mystery
Instruktion: Ethan Spaulding
Skuespillere: Jason O'Mara, Stuart Allan, Thomas Gibson, Morena Baccarin
Spilletid: 74 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Skjult på en hemmelig bjergfæstning findes League of Shadows og dennes leder Ra's al Ghul. Sammen med sin lige så farlige datter Talia planlægger han at overtage verden.

Son of Batman havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Son of Batman på YouTube.Se Son of Batman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Son of Batman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Son of Batman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Son of Batman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Son of Batman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar