Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Son of Batman

Son of Batman

11/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Son of Batman på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Action, Adventure, Crime, Drama, Fantasy, Mystery
Instruktør: Ethan Spaulding
Skuespillere: Jason O'Mara, Stuart Allan, Thomas Gibson, Morena Baccarin
Spilletid: 74 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Skjult på en hemmelig bjergfæstning findes League of Shadows og dennes leder Ra's al Ghul. Sammen med sin lige så farlige datter Talia planlægger han at overtage verden.


Se Son of Batman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Son of Batman havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Son of Batman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Son of Batman herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Son of Batman er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Son of Batman stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar