Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Song Exploder

Song Exploder

02/10/2020 | Flixfilm

Se Song Exploder på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hrishikesh Hirway
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Lad dig inspirere, når musikere fortæller om deres kreative sangskrivningsproces og afslører deres inderste tanker i denne serie, der er baseret på den populære podcast.Se Song Exploder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Song Exploder (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Song Exploder (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Song Exploder:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Song Exploder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Song Exploder (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar