Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sonic Boom

Sonic Boom

30/12/2019 | Flixfilm

Sonic Boom på Netflix

Produktionsår: 2014–2017
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Roger Craig Smith, Cindy Robinson, Colleen O'Shaughnessey
Spilletid: 11 min
Land: United States, France
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Sonic, der er verdens hurtigste og mest blå pindsvin, slår sig sammen med sine dyrevenner for at forhindre dr. Eggman i at forvandle deres ø til en forlystelsespark.

Sonic Boom (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sonic Boom på YouTube.Se Sonic Boom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sonic Boom (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sonic Boom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sonic Boom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sonic Boom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Sonic Boom

  1. Carsten Gottlieb Dam - kl. 10:08, 30-12-2019:

    findes ikke under søgningen på det danske Netflix

  2. Flixfilm - kl. 10:39, 30-12-2019:

    Hej Carsten,

    Titlen kan kun findes hvis sprogindstillingerne på Netflix er sat til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Skriv kommentar