Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sonic Prime

Sonic Prime

15/12/2022 | Flixfilm

Sonic Prime på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Deven Christian Mack, Vincent Tong, Kazumi Evans
Spilletid: N/A
Land: United States, Canada, Japan
Sprog: English, French, Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da en voldsom kamp med dr. Eggman ryster universet, rejser Sonic afsted gennem parallelle dimensioner for at blive genforenet med sine venner og redde verden.Se Sonic Prime på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sonic Prime (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sonic Prime på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sonic Prime (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sonic Prime (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sonic Prime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sonic Prime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar